dilluns, 24 de juliol del 2017

GUATEMALA, 30 ANYS...
Barcelona, 24 de juliol de 2017 
Davant el llac Atitlan, a 1987
De vida, de parella, de família, de projectes.
Un remember, un déjà-vu? Una mica de cada, suposo.
En tot cas una il·lusió immensa, un desig, de nou fet realitat, ja que pot ser possible ara; encara que ben pensat feia anys que s’estava incubant: el poder tornar-hi.
Fa 30 anys, a l’arribar a casa, dèiem: mai més la mirada al món serà la mateixa. I sí, constato que això ha estat ben bé així, l’abans i el després.
Fa 30 anys, quan hi vàrem anar, érem joves, molt joves, la tabula rasa. Ara,
la pissarra l’hem omplert, l’hem esborrat i tatxat equivocacions, l’hem renovat, hem clarificat equacions i remarcat alguns resultats i solucions vitals; perquè quan tornem a anar, perduts i desorientats, amb una mirada sapiguem on dirigir-nos: anem més orientats. L’experiència és un grau.
I ara (i ja fa dies), sense voler i volent, fas balanç, t’obligues (perquè en tens ganes), a recordar, a comparar, a tornar a descobrir, a amarar-te de fa 30 anys i d’ara, tot a l’hora, i és una experiència fantàstica!
Intentem i intentarem viure el dia a dia, segon a segon, a poc a poc, intensament...
Volem tornar a anar on vàrem estar, tornar a veure gent d’aleshores i també anar on no vàrem estar; fer algun servei, tornar-nos a deixar portar pel Pere (un gran amfitrió): deixar fluir i fruir.
Bon estiu, bones vacances i, sobre tot, desitjos d’un bon viatge per la vida de cadascú, i que les puguem seguir compartint!
Sílvia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada